Internationale Kampanje: YogaStopTraffick2020

Dato/Tid
15/03/2020
12:00 - 14:15

Lokale
Pilateszone sine lokaler


Yogasonen inviterer til YinYogaAkupressur&Gong søndag 15. mars 2020 kl 12.00-14.15

Dette er en international kampanje med Yoga Stops Traffick 2020. Inntekten fra denne klassen går uavkortet til Stiftelsen Odanadi, som redder kvinner og barn fra menneskehandel og sexslaveri.

Yoga Stops Traffick er organisert og drevet av en liten britisk veldedighet som heter Adventure Ashram (Charity no: 1122629). Adventure Ashram støtter lokale grasrotorganisasjoner i India, med fokus på menneskehandel og tilgjengelig utdanning og helsevesen. Overskuddet fra Yoga Stops Traffick-     hendelsene kanaliseres for å forhindre menneskehandel i India, og for å redde og rehabilitere ofrene.

Du kan lese mer om organisasjonen her: Yoga Stops Traffic https://www.yogastopstraffick.org

YogaStopsTraffick samarbeider tett med Indian based Odanadi Seva Trust https://www.odanadi.org

I denne timen har jeg med meg akupunktør Annette Søderstrøm fra Klinikk Aurora. Hun vil ta individ-uell puls å gi akupressur/trykkpunktmassasje der du trenger det etter denne dagen. Jeg leder dere gjennom en myk og rolig yinyogatime med oppmerksomhet på pusten.

Oppmerksom pust skaper gode vaner, økt oksygenopptak og balanserer hjerterytmen.
Du føler deg roligere og mer tilstede i deg selv.
Dårlige pustevaner leder til tretthet, opphopning av avfallstoffer og dårligere helse. Vi praktiserer mange ulike pusteteknikker som styrker og forlenger pustemsuklene, for økt livsenergi og glede.

Timen avsluttes med en vibrerende Gong-avspenning.

Vi håper på fulle hus til inntekt for en god sak!! Blir det stor pågang gir vi 2 klasser løpet av dagen :)

Velkommen!

Namaste, Wenche og Annette

 

Bindende påmelding

YinYogaklasse med Akupressur og Gong-avspenning til inntekt uavkortet til Stiftelsen Odanadi, som redder kvinner og barn fra menneskehandel og sexslaveri

kr 400,00