FormiddagsYoga m/Wenche – Åpent nivå

Dato/Tid
05/04/2018 - 21/06/2018
10:00 - 11:30

Lokale
Depotgata 20, Lillestrøm


Myk yoga på formiddagen gir deg en god start på dagen med rolige og myke sirkulasjonsøvelser i flytsekvenser (yang) for rygg, bekken, skuldre og nakke. Hele kroppen din vil naturlig påvirkes og oppleves smidigere etter timen. Vi stopper opp og holder stillinger noen minutter for dypere kontakt i muskulatur, ledd og bindevev (yin).

Yoga er relevant med sin terapautiske virkning både fysisk og mentalt. Yoga kan reversere og hindre livsstilsykdommer som astma, diabetes, høyt blodtrykk, kroniske smerter som kommer av kroniske sykdommer og stress. Yoga fungerer fordi det skaper balanse mellom nervesystemet og det endokrine systemet, hormonene, som påvirker alle andre systemer i kroppen og indre organer.

Yoga er et godt verktøy i en hektisk hverdag. En jevnlig praksis gir deg et mer bevisst forhold til din egen kropp og hvordan du puster i ulike situasjoner. Vi jobber med bevisst bruk av pust og avspenning for økt energi. Målet med yoga er å oppnå indre ro. Dype pust i løpet av timen roer ned sinnet og gir oss mulighet til å tenke klart.

Timen avsluttes med en vibrerende Gong-avspenning, som bringer kroppen i en dypere avspent tilstand og inviterer kroppen til å hele seg selv.

Prisinformasjon

10 klasser a 90 minutter kr 2250,-
Påmelding er bindende og kurset må betales i sin helhet før oppstart. Faktura sendes på e-post før kursstart. Undervisningsfri torsdag 10 og 17. mai

Drop-in

På dette kurset er det også mulig å ta en drop-in time til kr 300,- dersom vi har ledig plass. Send oss gjerne en e-post dagen før for å sjekke på  baardseng@gmail.com

Vi har gratis parkering rett utenfor, men husk å registrere bilen på automat inne i hovedinngang!

Velkommen til helsebringende yoga hos yogasonen.

Laster kart ....

Bindende påmelding

Påmelding avsluttet.