YinYoga med Revmatisme – stress og utbrenthet m/Wenche

Dato/Tid
22/03/2018 - 31/05/2018
12:00 - 13:15

Lokale
Depotgata 20, Lillestrøm


Velkommen til MykYoga for deg som trenger ro og hvile, samt deg med revmatisme. En yogatime med    fokus på sirkulære bevegelser, dype pust og avspenning. Yoga gjør kroppen sterkere og smidigere, virker smertelindrende og inviterer til indre ro. Avspenning og bevisst bruk av pust er viktig for å oppnå dette. Vi avslutter timen med Gong-avspenning, som bringer kroppen i en dypere avspent tilstand.

Yoga er relevant med sin terapautiske virkning både fysisk og mentalt. Yoga kan reversere og hindre livsstilsykdommer som astma, diabetes, høyt blodtrykk, kroniske smerter som kommer av kroniske sykdommer og stress. Yoga fungerer fordi det skaper balanse mellom nervesystemet og det endokrine systemet, hormonene, som påvirker alle andre systemer i kroppen og indre organer.

Sliter du med spenninger kan dette blokkere pusten og skaper spenninger i lungene og diafragma, slik at du hindrer oksygen og næring til å strømme helt ut til alle muskler og celler. Mister vi muligheten til å puste rolig og dypt vil vi på sikt skape stress i kroppen. Mange mennesker, også unge mennesker, sliter med angst og depresjoner samt andre livsstilsykdommer i dag blant annet  fordi mange opplever hverdagen som hektisk.

Minnene våre sitter i kroppen. Noen minner skaper fysiske smerter i kroppen og pusten. Disse må bearbeides, da de ofte er årsaken til angst, depresjonen eller andre psykiske lidelser samt  betennelses-sykdommer.

Start torsdag 22. mars kl 12.00 – 13.15

Slutt torsdag 31. mai

Pris: 8 klasser a 75 minutter kr 1600,-

Undervisningsfri torsdag 29. mars,  10 og 17. mai

Drop-in kr 250,- pr gang

Sted: Depotgata 20, 1 etg.

Gratis parkering rett utenfor døra. NB! Husk å registrere bilen på automat inne i gangen.

Faktura sendes på mail, og må betales før kursstart.

Les trivsel og vilkår.

Velkommen til helsebringende yoga hos yogasonen

Namaste, Wenche

 

Laster kart ....

Bindende påmelding

Påmelding avsluttet.