Yin Yoga og Gong avspenning. Åpent Nivå

Dato/Tid
21/08/2020
16:00 - 18:00

Lokale
Storgata 16


Velkommen til Yin Yoga og Gong-avspenning 21. august kl 16.00-18.00 nybegynnervennlig time.

Vi har denne fredagen fokus på å styrke immunforsvaret og regulerer fordøyelsen samt øke sirkulasjonen i hele kroppen med bevisst bruk av pust. Vi åpner for fri flyt og glede, som gir oss muligheten til å være komfortable når vi er stille, gir en trygghet i oss selv, som styrker selvfølelsen.

Privattimer og bedriftsyoga på yogasonen

I følge kinesisk medisin og yin yoga, så er det jord-elementet og organene milt og mage som refererer til sen-sommerens energi. Tiden for å høste inn alle inntrykk etter sommeren. Vi fokuserer på navle og mageområdet vårt største nerve – og følelses-senter i kroppen. Senteret for selvfølelse. Vi nærer oss selv og våre medmennesker. Forsøker å finne en balanse mellom det å gi og motta. Yin yoga på sensommeren kan hjelpe oss i å lettere absorbere næring til kroppen vår, hjerte og sinn.

Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke stress og blokkeringer.
Vi arbeider mye med pusten for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på yogamatta. Vi fortsetter med myke yogastillinger i flytsekvenser, og lander i yinstillinger, som tøyer ut og forlenger muskulatur, bindevev og reduserer smerter og spenninger. Stagnerte energier begynner igjen å strømme fritt og skaper bevegelse i kropp og sinn.

I yoga sammenheng er klangene fra krystall instrumentene og gongene med på å forsterke virkningen av yoga, og legger til rette for en meditativ tilstand i kroppen.

Yin og yang er begreper fra taoistisk yoga og kinesisk medisin.

Du finner mer informasjon under kurstyper på forsiden :)

Påmeldingen er bindende og faktura på kr 380 må betales innen fristen.

Sted: Storgata 16 i Pilates zone`s lokaler

Kom ferdig skiftet i løse og ledige klær. Ta med egen yogamatte/liggeunderlag og et pledd.

Velkommen til en helsebringende yogatime hos yogasonen!

Namaste, Wenche

 

Bindende påmelding

Yin yoga på sensommeren, tid for innhøsting. Vi nærer kroppen, hjerte og sinn med rolig yoga og dype pust til vibrasjonene fra krystaller og gong.

kr 380,00