YinYogaAkupressur&Gong ÅpentNivå

Dato/Tid
23/11/2018
16:00 - 18:00

Lokale
Pilateszone sine lokaler


Velkommen til YinYogaAkupressur og Gong-avspenning, en terapautisk og velgjørende opplevelse.

 

I denne timen har jeg med meg akupunktør Annette Søderstrøm fra Klinikk Aurora.

Hun vil ta individuell puls å gi akupressur/trykkpunktmassasje der du trenger det etter denne dagen, mens jeg leder dere gjennom en rolig yinyogatime. Vi avslutter med en vibrerende Gong-avspenning med helende kraft.

Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke stress.
Vi arbeider mye med pusten for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på yogamatta. Vi fortsetter med myke yogastillinger i flytsekvenser, og lander i yinstillinger, som tøyer ut og forlenger muskulatur, bindevev og reduserer smerter og spenninger. Stagnerte energier begynner igjen å strømme fritt og skaper bevegelse i kropp og sinn.

I yoga sammenheng er klangene fra krystall instrumentene og gongene med på å forsterke virkningen av yoga, og legger til rette for en meditativ tilstand i kroppen.

Yin og yang er begreper fra taoistisk yoga og kinesisk medisin. Annette praktiserer akupunktur/akupressur og energetisk massasje utifra denne gamle tradisjonen og YinYang Yoga er fra samme tradisjon. Vi forener yoga, akupressur med gong-avspenning i denne timen som gir deg en helhetlig og velgjørende opplevelse.

I følge denne tradisjonen rører energien i naturen, og i oss mennesker, seg litt saktere på høsten – vi bør senke tempoet litt mer mot yin. Vi går inn metallets tid. Tiden for ettertanke, slik at vi kan fordøye alle opplevelsene fra en veldig yang-fylt sommer. Derfor har vi mye oppmerksomhet på den helbredende livspustens kunst og meditasjon.

  • Investering kr 350,- Faktura sendes ved påmelding og betales før timen! Påmeldingen er bindende.

Velkommen til helsebringende yoga hos yogasonen :)

Namaste, Wenche

Laster kart ....

Bindende påmelding

Påmelding avsluttet.