YinYogaAkupressur&Gong

Dato/Tid
13/09/2019
16:00 - 18:00

Lokale
Storgata 16


Velkommen til YogaAkupressur og Gong-avspenning. 

I denne timen har jeg med meg akupunktør Annette Søderstrøm fra Klinikk Aurora. Hun vil ta individuell puls å gi akupressur/trykkpunktmassasje der du trenger det etter denne dagen,  imens jeg leder dere gjennom en myk og rolig yogatime med oppmerksomhet på pusten. Vi avslutter med en vibrerende Gong-avspenning. Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke stress direkte. Arbeide med pusten hjelper deg å få god kontakt med kropp og sinn – tilstedeværelse, å leve i nuet. Livet er her og nå.

 

Innhøsting – Vi tar til oss næringen fra alle gode opplevelser fra sommeren.

Pusten er et bindeledd mellom kropp og sinn. Vi jobber mye med pust for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på matta å legge dagen til side. Vi øker temperaturen med myke yoga-stillinger i flytsekvenser, som fortsetter inn i det stille yin.

Yin-stillingene holdes over noen minutter og  tøyer ut samt forlenger muskulatur og bindevev. Yoga hjelper oss å finne tilbake til vår kraft og skaper en bedre balanse mellom kropp, hjerte og hodet. Denne timen inviterer til refleksjon og indre stillhet.

Timen avsluttes med en vibrerende gong-avspenning som bringer kroppen inn i en dyperer avspent tilstand og restitusjon. Pulserende bevegelser og lyd er naturlig for kroppen og har en meditativ effekt.   Cellene våre utvides og fylles med næring gjennom praktisering av yoga. Gongens vibrasjoner og pulsering forsterker denne effekten, og jobber ned til cellenivå slik at kroppen kan hele seg selv. Mange har gitt tilbakemeldinger på at de syntes det er godt å avslutte uka med denne lange yogaøkten før de tar helgen!

Bindende påmelding! Faktura kr 350,- sendes pr mail og betales ved påmelding, før timen.

Ta med et lite håndkle til å legge over hodepute/bolstere. Ta på løst og ledig tøy. Ingen sko, vi praktiserer helst barfot eller med sokker. Vi har alt du trenger av yogamatter og utstyr i studio.

Velkommen til helsebringende yoga hos Yogasonen :)

Bindende påmelding

Påmelding avsluttet.