YogaAkupressur&Gong – ÅpentNivå

Dato/Tid
24/05/2019
16:00 - 18:00

Lokale
Storgata 16


Velkommen til YinYogaAkupressur og Gong-avspenning – ÅpentNivå.

I denne timen har jeg med meg akupunktør Annette Søderstrøm fra Klinikk Aurora.

Annette tar individuell puls å gi akupressur/trykkpunktmassasje der du trenger det etter denne dagen, mens jeg leder dere gjennom en rolig yinyogatime. Vi avslutter med en vibrerende Gong-avspenning med helende kraft.

Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke stress.
Vi arbeider mye med pusten for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på yogamatta. Vi fortsetter med myke yogastillinger i flytsekvenser, og lander i yinstillinger, som tøyer ut og forlenger muskulatur, bindevev og reduserer smerter og spenninger. Stagnerte energier begynner igjen å strømme fritt og skaper bevegelse i kropp og sinn.

I yoga sammenheng er klangene fra krystall instrumentene og gongene med på å forsterke virkningen av yoga, og legger til rette for en meditativ tilstand i kroppen.

Yin og yang er begreper fra taoistisk yoga og kinesisk medisin. Annette praktiserer akupunktur/akupressur og energetisk massasje utifra denne gamle tradisjonen og YinYang Yoga er fra samme tradisjon. Vi forener yoga, akupressur med gong-avspenning i denne timen som gir deg en helhetlig og velgjørende opplevelse.

Investering kr 350,-

OBS! Faktura sendes ved påmelding og betales før timen! Påmeldingen er bindende.

Velkommen til helsebringende yoga hos yogasonen :)

Namaste, Wenche&Annette

 

Bindende påmelding

Påmelding avsluttet.