Yogatur til Marrakech med Marokko-kjenner Jorunn og Yogalærer Wenche

Dato/Tid
26/10/2019 - 02/11/2019
11:00 - 01:00

Lokale
Marrakech


Ønsker du deg en uke til med sommer og sol før jul? Ønsker du å starte dagen med yoga hver morgen på vår takterrasse før frokost? Da har vi turen for deg til Marrakech 26. oktober, hvor det fortsatt er sommer og sol, en eksotisk by med masse spennende steder å besøke, marked og kultur. Vi ønsker å tilby deg en helsebringende og sosial tur med god mat i godt selskap, spa og eget basseng. Dagen starter med klassisk yoga, pust og avspenning. Vi vil, etter tur på markedet og guidede dagsturer, tilby yoga og meditasjon rundt vårt private basseng i rijaden Dar Karma, slik at inntrykkene fra dagen kan synke inn før en deilig middag. Det er muligheter for enkle spabehandlinger og hammam på vår rijad, en skikkelig kroppsrens.

Vi tror Marrakesh inviterer til en magisk stemning og mulighet for å fylle på med fornyet energi før vinteren her hjemme åpner sin dør. Max 12 deltakere.

Vi reiser 26. oktober 2019 med Norwegian, direkte fly DY 1698 kl 14.05 og

returnerer med Norwegian direktefly DY 1699 fra Marrakech 2. november.

Pris: 14.000,- eksl. fly. Bestiller du din flyreise nå får du gode priser.

Depositum kr 4000,- betales ved Bindende Påmelding til vår reiseleder og Marokko-kjenner Jorunn Mathisen: kasbahworkshops@gmail.com

Resterende 10.000,- betales minst en måned før avreise.

Spørsmål om turen og informasjon om program, send en mail til: baardseng@gmail.com eller  kasbahworkshops@gmail.com

Vi gleder oss til å reise på tur med deg!

Namaste, Wenche og Jorunn