Om Yogasonen

Portrett, Wenche BårdsengYogasonen ble startet av Wenche Bårdseng høsten 2006 og er et lite og personlig yogastudio som ligger sentralt i Lillestrøm. Yogasonen praktiserer hovedsakelig klassisk yoga, pust og avspenning.

Vi har et bredt tilbud, og du kan velge mellom timer på dag- eller kveldstid. Hos oss finner du blant annet en egen terapautisk yogaklasse som passer for alle som ønsker en rolig yogatime med mye pust, avspenning og sirkulasjonsøvelser. Disse timene passer godt for alle som jobber med restitusjon etter skade, sykdom eller utbrenthet. I tillegg er det en velegnet time for revmatikere, på grunn av de ulike sirkulasjonsøvelsene og arbeidet med pusten.

Velg mellom ulike typer yoga i vår kursoversikt:

• KlassiskYoga
• YinYoga
• DynamiskYoga
• Yoga med Gong-avspenning

Fredagsyoga

Utvalgte fredager tilbyr vi også en to timer lang yogaklasse med legende gong-avspenning, hvor vi noen gang får gjester på besøk:

Annette Søderstrøm

Annette gir akupressur under yogatimen som et supplement til resten av innholdet.

Bjørn Løken

Bjørn spiller på krystaller og gonger mens yogalæreren leder en yogatime som inneholder myk yoga med mye oppmerksomhet på pust og avspenning.

Bedriftsyoga og privattimer

Yoga er et godt innslag på de fleste arbeidsplasser, enten man er lite eller mye i fysisk aktivitet i løpet av dagen. Vi kan enten besøke bedriften din eller la dere komme til oss for en skreddersydd yogaøkt som passer deres behov, enten dere ønsker dette som et fast innslag i arbeidsuken, eller som et innslag på seminar og kurs.

Vi tilbyr også privattimer. Ta kontakt dersom du ønsker å gjøre en avtale med oss om dette.