Om Yogasonen

Portrett, Wenche BårdsengYogasonen ble startet av Wenche Bårdseng høsten 2006. Hun holder kurs i lokaler som ligger sentralt i Storgata 16 – Lillestrøm.   Yogasonen praktiserer hovedsakelig klassisk yoga, pust og    meditasjon gjerne til vibrasjonene fra gonger og krystaller.

Wenche har en egen yogaklasse som passer for alle som ønsker en  rolig yogatime med mye pust, avspenning og sirkulasjonsøvelser. Disse timene passer godt for alle som trenger å fokusere på restitusjon etter skade, sykdom eller utbrenthet. I tillegg er det en velegnet time for revmatikere, på grunn av de ulike sirkulasjonsøvelsene og praktisering av den helbredende pusten samt Gong-avspenning.

Velg mellom ulike typer yoga i kursoversikt:

• KlassiskYoga
• MykYoga – formiddag
• KlassiskDynamiskYoga
• YogaAkupressur&Gong med Wenche og Annette

Fredagsyoga

Utvalgte fredager tilbyr Yogasonen en to timer lang YinYogaklasse med akupressur&Gong-avspenning

Annette er akupunktør og gir individuell akupressur utifra din puls under denne yogatimen. Dette forsterker yogaens virkninger.

Bedriftsyoga og privattimer

Yoga er et godt innslag på de fleste arbeidsplasser, enten man er lite eller mye i fysisk aktivitet i løpet av dagen. Wenche kan enten besøke bedriften din eller la dere komme til studio for en skreddersydd yogaøkt som passer deres behov, enten dere ønsker dette som et fast innslag i arbeidsuken, eller som et innslag på seminar og kurs.

Vi tilbyr også privattimer. Ta kontakt dersom du ønsker å gjøre en avtale med oss om dette.