Yoga på tur

Yogasonen tilbyr YogaWeekends og reiser rundt med Workshops sammen med Klinikk Aurora som drives av akupunktør Annette Søderstrøm: YogaAkupressur&Gong                                                Disse klassene har vi også av og til på fredager i Lillestrøm.

Mer informasjon om neste YogaWeekend til Rømskog Spa den 29. – 31. mars 2019  ligger under kurs og påmelding!

Eller se på alle kurs- linker til høyre her, og skroll deg nederst på siden :) Det er mulig å kun delta på yogaklassene, hvis ledige matter. Prisen for helpensjon weekend inkl. yogaklasser og akupressur er kr 5550,- (kr 300,- i enkletromstillegg) Hotellets Spa-behandlinger og drikkevarer kommer i tillegg.

Ta kontakt om du har spørsmål: baardseng@gmail.com

 

Yogasonen tilbyr også YogaWorkshops til Marrakech i samarbeid med Kashba Workshops som drives av Marokko-kjenner Jorunn mathisen. 

Jorunn har tidligere importert og solgt varer fra Marokko, og har gjennom dette opparbeidet seg et stort nettverk i Marrakech. Et nettverk av de beste, som gjør at man kan tilby kvalitetsturer til Marrakech.
Vi planlegger i disse dager vår neste tur, som blir i uke 44. Vi reiser lørdag 26. oktober med hjemreise lørdag 2. november.
Eksakt pris og flyavganger samt program legges ut straks når alt er klart. Ønsker du å stå på interesseliste for turen, så send mail til: baardseng@gmail.com

 

Bilde fra vår vakre rijad Dar Karma. MorgenYoga med påfølgende frokost på taket.

Namaste, Wenche :)