105 minutters Sensommer Yoga og Gong. Åpent Nivå

Dato/Tid
19/08/2020
17:45 - 19:30

Lokale
Storgata 16


Velkommen til en 105 minutters Sensommerklasse i klassisk yoga, som fortsetter inn i stille yin til    vibrasjonene fra gongen og krystallboller. Åpent nivå!

Her får vi god tid til å lande på yogamatta med dype pust, før vi fortsetter med å styrke samt mykgjøre kroppen med kjente yogaflyt. Styrker og forlenger åndedrettet, som renser sinnet for tankekaos, med pusteøvelser før vi lander i yinstillinger. Yin stillingene holder vi en stund til gongen og krystallenes   vibrasjoner.

Timen avsluttes med Gong avspenning. Vi setter av tid til å virkelig kjenne etter hvordan det er å være i kroppen, hvordan kroppen puster i de ulike stillingene og inviterer kropp og sinn til indre ro og stillhet, som yoga handler om; å finne en indre ro og tilstedeværelse i kropp og sinn.

Onsdag 19. august kl 17.45 – 19.30

Storgata 16 Lillestrøm

Pris: 320,-

Bindende påmelding, du mottar en faktura ved påmelding, som betales før timen starter.

Ta med egen yogamatte og stort putevar til å tre over bolsteren samt et pledd :)

Yoga løser opp spenninger og blokkeringer vi pådrar oss gjennom en hektisk hverdag. Ved at vi jobber bevisst med pusten i de fysiske øvelsene, varmer vi opp kroppen innenifra og øker blodsirkulasjonen og forbrenningen. Dette påvirker bindevev, musklenes og leddets bevegelighet, slik at vi opplever en større bevegelsesfrihet etter yogapraksisen. Yogaens dype pust, øker pustekapasiteten, roer sinnet og kan skape en følelse av glede og letthet i kropp og sinn. Noe som igjen kan bidra til å forebygge livsstilsykdommer, stress og utbrenthet.

Velkommen til helsebringende yoga hos yogasonen.

Namaste, Wenche

 

Bindende påmelding

Påmelding avsluttet.