Klassisk Yoga, Pust og Avspenning.

Dato/Tid
05/05/2021 - 23/06/2021
18:15 - 19:45

Lokale
Storgata 16


Velkommen til Klassisk Yoga, Pust & Avspenning. ÅpentNivå. Vår 2021

Kurset starter forhåpentligvis i mai måned, men vi må fortsatt forholde oss til myndighetenes smitteverns-regler og krav i forhold til Covid-19. Det viktigste nå er å ta vare på deg selv og hverandre!

Klassisk yoga, Pust og Avspenning er et tilbud til deg som ønsker en yogaform som gir kraft og energi sammen med det stille. Vi praktiserer bevegelses-sekvenser som glir over i hverandre med bevisst bruk av pust. KlassiskDynamisk yoga inneholder stillinger som virker styrkende, øker smidigheten, koordinasjon og balansen. Vi vil i denne timen også stoppe opp i yin-stillinger som inviterer til en dypere virkning. Vi kan kalle det en aktiv meditasjon for dypere kontakt i bindevev og ledd samt med din egen tålmodighet og tilstedeværelse i deg selv. Jeg er opptatt av å praktisere anatomisk riktig, slik at du ikke pådrar deg skader og får god kroppsbevissthet. Vi avslutter timen med en deilig avspenning.

Jeg er opptatt av yogaens stress-reduserende egenskaper, og alle praktiserer yoga utifra sin kropp og dagsform. Helse i hver bevegelse og i hvert pust!

Ta på løst og ledig tøy. Du må ha med egen yogamatte og et stort håndkle til å dekke over puter/bolstere.

Mer informasjon om ulike kurs under Kurstyper. Les trivsel og vilkår.

Start: Onsdag 5. mai 18.15 – 19.45 til 23. juni

Pris: 8 ukers kurs kr 1900,-

Sted: Storgata 16 i Lillestrøm

Påmeldingen er bindende og faktura betales før kursstart.

 Velkommen til et energigivende og helsebringende kurs med oppfølging og utvikling!

Wence Bårdseng Yogasonen

Namaste, Wenche