Klassisk Yoga, Pust og Avspenning. Øvet

Dato/Tid
04/05/2021 - 22/06/2021
16:30 - 18:00

Lokale
Storgata 16


Velkommen til Klassisk Yoga, Pust & Avspenning. Øvet Vinter/vår 2021

Kurset starter forhåpentligvis i mai måned, men vi må fortsatt forholde oss til myndighetenes smitteverns-regler og krav i forhold til Covid-19. Det viktigste nå er å ta vare på deg selv og hverandre!

Klassisk yoga. Peacefull warrior. Yogasonen med Wenche Bårdseng

Klassisk Yoga er en livslang prosess, en metode for selvutvikling, slik at du blir bevisst og tilstede i det du gjør. Ved hjelp av bevisst bruk av pust gjennom hele timen, løser vi opp blokkeringer i pusten, muskler og ledd som kan gi deg en frihetsfølelse både i kropp og sinn. Dette hjelper deg videre på veien mot å slippe tankekaos, slik at du kan oppleve en indre ro og tilstedeværelse i deg selv. Yoga Nidra betyr en yogisk søvn hvor du er våken og bevisst men flyter mellom våkenhet og en lett søvn.

Yoga praksis med pusteøvelser og avspenning – meditasjon. Du kan allerede solhilsen og pusteøvelser som Kapal Bhati, Bhastrika og Nadi Shodana. Vi praktiserer yoga med god kontakt i egen pust og tilstedeværelse her og nå. Etter det fysiske programmet fortsetter en serie med pranayama- pusteøvelser og meditasjon eller yoga nidra. Du får mulighet til å praktisere enda flere pusteøvelser og meditasjonsteknikker for en fordypning i din indre reise og utvikling.

Yoga gjør deg sterkere både fysisk og mentalt, gir deg restitusjon, hvile og klare tanker.

Ta på løst og ledig tøy, og ta med egen yogamatte samt håndkle til å dekke over puter og bolstre.

Start: Tirsdag 4. mai 16.30-18.00 til 22. juni

Pris: 8 ukers kurs kr 1900,-

Sted: Storgata 16 i Lillestrøm

Påmeldingen er bindende og faktura betales før kursstart.

Velkommen til et helsebringende kurs med oppfølging og utvikling hos yogasonen.

Wence Bårdseng Yogasonen

Namaste, Wenche :)