Opplevelsestur til Island med Yoga

Dato/Tid
14/03/2020 - 15/03/2020
14:00 - 21:30

Lokale
Om setrið


Opplevelsestur til Island i Mai med Yogapraksis.

Islandske Jon Gislason, Annette Søderstrøm og Wenche Bårdseng ønsker å invitere deg med på opplevelsestur til Island. Blir DU med?  20. – 24. mai 2020 Vi starter dagen med klassisk yoga, pust og avspenning/meditasjon i denne yogasalen med utsikt rett ut i Naturen.

Her leier vi oss inn i et vakkert yogastudio i Havgapet. Vi bor på Ravens B&B med med egen kokk. Det berømte Blue Lagoon geothermal spa er bare15 minutter unna om du ønsker et besøk her :)

Wenche underviser i klassisk yoga, pust og avspenning  på morgenen. I tillegg vil vi holde vår velkjente YinYoga klasse med akupressur og gongavspenning med Annette og Wenche. Det blir sightseeing på Golden Circle. Shopping eller bare vandring og middag i Reykjavik. Vi har lagt inn pusterom til egentid hvor du kan gjøre ingenting…annet enn å ta inn naturens energier, puste og meditere samt rusle ned til sentrum for en lunsj eller dra ut på egne eventyr :)

Med jevnlig yogapraksis kan vi få bedre kontakt i oss selv og med naturen vi lever i.

 

Håper du blir med oss på en tur som vil skape minner for livet i hyggelig selskap :-)

For at vi skal få alle på samme fly til en rimelig pris og transfer sammen til huset vi skal bo, må vi ha raske tilbakemeldinger på om du vil delta på denne turen. Påmeldingsfrist 15. februar!

Raven`s Bed&Breakfast i Keflavik var opprinnelig et fjøs fra 1920. Fjøset er bygget om til et spesielt feriehus hvor vi skal bo på denne turen. Huset har 3 firemannsrom og 4 dobbeltrom, så her må vi bo to sammen eller tre/fire sammen i koselige rom i et spennende feriehus. På terrassen er det et lite Det er alltid hyggelig stemning på våre turer, så kom en vennegjeng sammen eller vær åpen for nye bekjentskap :-)  En omvisning og litt historie om huset Ravens bnb finner du i denne videoen:

https://www.visir.is/k/clp25803?jwsource=cl

Vi reiser med Icelandair fra Gardermoen onsdag 20. mai  kl 16.10 Og fra Keflavik 24. mai kl 16.25.    Jon Gislason kan hjelpe deg om du lurer på noe angående bestilling av flybilletter: jon-gis@online.no

Flybilletten bestiller du selv på Icelandair.

Pris kr 12.000 

Flybilletten, drikkevarer og 3 lunsj samt en middag ute på byen i Reykjavik kommer i tillegg     ellers er alt inkludert i prisen på kr 12.000,-!

Vi har tilgang til kjøkkenet i huset og kan lage lunsj selv eller du kan rusle ned til sentrum å spise lunsj. Matpakke er inkludert i pris på sightseeing, fredagen.

Det er bindende påmelding og Depositum ved påmelding kr 4000 refunderes ikke. (så sant turen ikke blir avlyst fra vår side)

Resterende beløp på kr 8000 betales senest 30 dager før avreise  

Tenkt program: 

Onsdag: reisedag og middag ved ankomst med egen kokk.

Torsdag: MorgenYoga 8.00-9.30, shopping med påfølgende middag i Reykjavik.

Fredag: MorgenYoga 8.00-9.30 – Sightseeing Golden Circle – middag på huset med vår kokk.

Lørdag: MorgenYoga 8.00-9.30 – Egentid – YinAkupressur&Gong – middag på huset med egen kokk.

Søndag: MorgenYoga 8.00-9.30 – Egentid – Hjemreise (flyavgang 16.25)

Akupunkturbehandling er mulig å bestille løpet av langhelgen med Jon og Annette, begge utdannet fra den gamle skolen Neijing. To intuitive og dyktige akupunktører. Anbefales! :)

Håper du blir med oss på en spesiell opplevelsestur til Island, som har så spennende natur og energi :)

Namaste, Jon, Annette og Wenche :-)

 

 

Bindende påmelding

Påmelding avsluttet.