Yin Yoga og Gong avspenning. Åpent Nivå

Dato/Tid
21/08/2020
16:00 - 18:00

Lokale
Storgata 16


Velkommen til Yin Yoga og Gong-avspenning 21. august kl 16.00-18.00 nybegynnervennlig time.

Vi har denne fredagen fokus på å styrke immunforsvaret og regulerer fordøyelsen samt øke sirkulasjonen i hele kroppen med bevisst bruk av pust. Vi åpner for fri flyt og glede, som gir oss muligheten til å være komfortable når vi er stille, gir en trygghet i oss selv, som styrker selvfølelsen.

I følge kinesisk medisin og yin yoga, så er det jord-elementet og organene milt og mage som refererer til sen-sommerens energi. Tiden for å høste inn alle inntrykk etter sommeren. Vi fokuserer på navle og mageområdet vårt største nerve – og følelses-senter i kroppen. Senteret for selvfølelse. Vi nærer oss selv og våre medmennesker. Forsøker å finne en balanse mellom det å gi og motta. Yin yoga på sensommeren kan hjelpe oss i å lettere absorbere næring til kroppen vår, hjerte og sinn.

 

Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke stress og blokkeringer.
Vi arbeider mye med pusten for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på yogamatta. Vi fortsetter med myke yogastillinger i flytsekvenser, og lander i yinstillinger, som tøyer ut og forlenger muskulatur, bindevev og reduserer smerter og spenninger. Stagnerte energier begynner igjen å strømme fritt og skaper bevegelse i kropp og sinn.

I yoga sammenheng er klangene fra krystall instrumentene og gongene med på å forsterke virkningen av yoga, og legger til rette for en meditativ tilstand i kroppen.

Yin og yang er begreper fra taoistisk yoga og kinesisk medisin.

Du finner mer informasjon under kurstyper på forsiden :)

Påmeldingen er bindende og faktura på kr 380 må betales innen fristen.

Sted: Storgata 16 i Pilates zone`s lokaler

Kom ferdig skiftet i løse og ledige klær. Ta med egen yogamatte/liggeunderlag og et pledd.

Velkommen til en helsebringende yogatime hos yogasonen!

Namaste, Wenche

 

Bindende påmelding

Påmelding avsluttet.