Yin Yoga akkompagnert med Handpan og RAV vast

Dato/Tid
18/09/2020
17:00 - 19:00

Lokale
Storgata 16


Yogasonen får besøk av musiker Benjamin Hidas denne fredagen og vi ønsker velkommen til en yin yoga time akkompagnert av to spennende instrumenter; Handpan og RAV vast.

Benjamin Hidas forelsket seg i disse instrumentene under sine musikkstudier i England og gleder seg veldig til å være med å gi deg nye musiske opplevelser i Yin Yoga timen. Han har tidligere gitt ut     musikk med den filmatiske jazzkvartetten Platimo og utforsker for tiden mange nye stilarter på flere instrumenter.

Wenche underviser en lengre yin yoga klasse hvor vi holder stillingene over noen minutter, slik at du får god tid til å gi slipp på dagen og spenninger i kroppen med bevisst bruk av pust. Vi vil også fokusere på myke sirkulære bevegelser som løser opp i stive muskler og ledd før vi går inn i en ny yin stilling og praktiserer for fri flyt og glede gjennom hele kroppen. Vi avslutter med en liten egenmassasje med en deilig, ren eterisk olje før du legger deg godt til rette til yoga nidra – dybdeavspenning.       Benjamin skaper en behagelig og meditativ stemning med instrumentene Handpan og RAV vast.

Tid: fredag 18. september kl 17.00-19.00

Sted: Storgata 16 i Pilates zone`s lokaler

Investering: kr 450,-

Vi gleder oss til å gi deg en god og ny opplevelse hos Yogasonen Lillestrøm.

Namaste, Wenche

Wence Bårdseng Yogasonen

 

Bindende påmelding

Påmelding avsluttet.