YinYoga&Gong-avspenning

Dato/Tid
11/12/2020
16:30 - 18:30

Lokale
Storgata 16


Velkommen til YinYoga&Gong-avspenning 11. desember kl 16.30-18.30 nybegynnervennlig time.

I følge kinesisk medisin og yin yoga, så er det vann-elementet som refererer til vinterens energi. I vann elementet ligger spiren til nytt liv, befruktning, fødsel og hele vår aldringsprosess. Uten vann ville ikke livet eksistere og er den mest grunnleggende livsenergien. Naturen går i dvale på vinteren og vi mennesker må finne hvile og samle krefter før en ny vår. Vi hviler oss sterke med yin yoga til vibrerende krystaller og gong-avspenning denne fredagen.

Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke stress og blokkeringer.
Vi arbeider mye med pusten for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på yogamatta. Vi fortsetter med myke yogastillinger i flytsekvenser, og lander i yinstillinger, som tøyer ut og forlenger muskulatur, bindevev og reduserer smerter og spenninger. Stagnerte energier begynner igjen å strømme fritt og skaper bevegelse i kropp og sinn.

I yoga sammenheng er klangene fra krystall instrumentene og gongene med på å forsterke virkningen av yogapraksisen, og legger til rette for en meditativ tilstand i kroppen.

Du finner mer informasjon under kurstyper på forside. Les trivsel og vilkår :)

Påmeldingen er bindende og faktura på kr 350 må betales innen fristen, og plassen er reservert. 

Sted: Storgata 16 i Pilates zone`s lokaler

Vi følger smittevern reglene: Du må være frisk uten symptomer. Ta med egen yogamatte/liggeunderlag og et pledd. Kom gjerne ferdig skiftet i løse og ledige klær.

Velkommen til en helsebringende yogatime!

Wence Bårdseng Yogasonen

Namaste, Wenche

 

Bindende påmelding

Påmelding avsluttet.