YinYoga&Gong-avspenning. ÅpentNivå

Dato/Tid
05/03/2021
16:30 - 18:30

Lokale
Storgata 16


Velkommen til YinYoga&Gong-avspenning 5. mars kl 16.30-18.30 nybegynnervennlig time.

I følge kinesisk medisin og yin yoga, så er det vann-elementet som refererer til vinterens energi. I vann elementet ligger spiren til nytt liv, befruktning, fødsel og hele vår aldringsprosess. Uten vann ville ikke livet eksistere og er den mest grunnleggende livsenergien. Naturen går i dvale på vinteren og vi mennesker må finne hvile og samle krefter før en ny vår. Vi hviler oss sterke med yin yoga til vibrerende krystaller og gong-avspenning denne fredagen.

Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke stress og blokkeringer.
Vi har oppmerksomhet på pusten for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på yogamatta. Vi fortsetter med myke yogastillinger i flytsekvenser, og lander i yinstillinger, som tøyer ut og forlenger muskulatur, bindevev og reduserer smerter og spenninger. Stagnerte energier begynner igjen å strømme fritt og skaper bevegelse i kropp og sinn.

I yoga sammenheng er klangene fra krystall instrumentene og gongene med på å forsterke virkningen av yogapraksisen, og legger til rette for en meditativ tilstand i kroppen.

Du finner mer informasjon under kurstyper på forside. Les trivsel og vilkår :)

Påmeldingen er bindende og faktura på kr 380 må betales innen fristen, og plassen er reservert. 

Sted: Storgata 16 i Pilates zone`s lokaler

Vi følger smittevern reglene: Du må være frisk uten symptomer. Ta med egen yogamatte/liggeunderlag og et pledd. Kom gjerne ferdig skiftet i løse og ledige klær. – ull innerst til denne rolige timen :)

Velkommen til en helsebringende yogatime til vibrerende krystaller og gong!

Wence Bårdseng Yogasonen

Namaste, Wenche

 

Bindende påmelding

Velkommen til en rogivende avslutning på uka med yin yoga til vibrerende krystaller og gong.

kr 380,00