YinYoga&Gong-avspenning

Dato/Tid
15/10/2021
17:00 - 19:00

Lokale
Storgata 16


Velkommen til Rolig YinYoga&Gong-avspenning 15. oktober kl 17.00-19.00 nybegynnervennlig time. Passer nye og erfarne :) Vi avslutter uka med 2 timer rolig yoga og hviler oss sterkere til lyden av krystallboller og gonger. 

Nå er det høst 🍂🍁 Naturen skifter farger og energi. Vi praktiserer rolig yinyoga og gjør overgangen til ny årstid myk og behagelig.

Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke stress og blokkeringer.
Vi har oppmerksomhet på pusten for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på yogamatta. Vi fortsetter med myke yogastillinger i flytsekvenser, og lander i yinstillinger, som tøyer ut og forlenger muskulatur, bindevev og reduserer smerter og spenninger. Stagnerte energier begynner igjen å strømme fritt og skaper bevegelse i kropp og sinn.

I yoga sammenheng er klangene fra krystall instrumentene og gongene med på å forsterke virkningen av yogapraksisen, og legger til rette for en meditativ tilstand i kroppen.

Du finner mer informasjon under kurstyper på forside. Les trivsel og vilkår :)

Påmeldingen er bindende og faktura på kr 380 må betales ved påmelding, og plassen er reservert til deg. 

Sted: Storgata 16 i Pilates zone`s lokaler

Vi følger smittevern reglene: Du må være frisk uten symptomer. Ta med egen yogamatte/liggeunderlag og et pledd. Kom gjerne ferdig skiftet i løse og ledige klær – ull innerst til denne rolige timen :)

Velkommen til helsebringende yoga til vibrerende krystaller og gong!

Wence Bårdseng Yogasonen

Varm Hilsen fra Wenche

Bindende påmelding

Fullbooket kurs.