YinYoga&Gong-avspenning

Dato/Tid
05/11/2021
17:00 - 19:00

Lokale
Storgata 16


Velkommen til Rolig YinYoga&Gong-avspenning 5. november kl 17.00-19.00 nybegynnervennlig time. Passer nye og erfarne :) Vi avslutter uka med 2 timer rolig yoga og hviler oss sterkere til lyden av krystallboller og gonger. 

Nå er det høst 🍂🍁 Naturen skifter farger og energi. Vi praktiserer rolig yinyoga og gjør overgangen til ny årstid myk og behagelig.

Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke stress og blokkeringer.
Vi har oppmerksomhet på pusten for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på yogamatta. Vi fortsetter med myke yogastillinger i flytsekvenser, og lander i yinstillinger, som tøyer ut og forlenger muskulatur, bindevev og reduserer smerter og spenninger. Stagnerte energier begynner igjen å strømme fritt og skaper bevegelse i kropp og sinn.

I yoga sammenheng er klangene fra krystall instrumentene og gongene med på å forsterke virkningen av yogapraksisen, og legger til rette for en meditativ tilstand i kroppen.

Du finner mer informasjon under kurstyper på forside. Les trivsel og vilkår :)

NB! Påmeldingen er bindende og faktura på kr 380 må betales ved påmelding, og plassen er   reservert til deg. 

Sted: Storgata 16 i Pilates zone`s lokaler

Vi følger smittevern reglene: Du må være frisk uten symptomer. Ta med egen yogamatte/liggeunderlag og et pledd. Kom gjerne ferdig skiftet i løse og ledige klær – ull innerst til denne rolige timen :)

Velkommen til helsebringende yoga til vibrerende krystaller og gong!

Wence Bårdseng Yogasonen

Varm Hilsen fra Wenche

Bindende påmelding

Det er høst. Naturen skifter farger og energi. Vi praktiserer rolig yinyoga og gjør overgangen myk og behagelig. 2 timers YogaSpa hvor du går inn i helgen med lavere skuldre og med en roligere kropp og sinn

kr 380,00