YinYoga&Gong-avspenning. Åpent Nivå

Dato/Tid
11/02/2022
17:00 - 19:00

Lokale
Storgata 16


Velkommen til YinYoga&Gong-avspenning fredag 11. februar kl 17.00-19.00 nybegynnervennlig time. Passer nye og erfarne :) Vi avslutter uka med 2 timer rolig yoga og hviler oss sterkere til lyden av krystaller og gonger. Sted: Storgata 16 i Pilates zone`s lokaler

Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke negativt stress og blokkeringer.
Vi har oppmerksomhet på pusten for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på yogamatta. Vi fortsetter med myke yogastillinger i flytsekvenser, og lander i yinstillinger, som tøyer ut og forlenger muskulatur, bindevev og reduserer smerter og spenninger. Stagnerte energier begynner igjen å strømme fritt og skaper bevegelse i kropp og gir en større sinnsro.

I yoga sammenheng er klangene fra krystall instrumentene og gongene med på å forsterke virkningen av yogapraksisen, og legger til rette for en meditativ tilstand i kroppen.

Du finner mer informasjon under kurstyper på forside. Les trivsel og vilkår :)

Påmeldingen er bindende og faktura på kr 400 må betales innen fristen, og plassen er reservert.  

Workshopen er ikke avboknings- eller ombokningsbar. Du kan selge plassen din till en venn om du blir syk eller forhindret i å komme. Meld ifra om ny deltaker til baardseng@gmail.com 

Vi følger smittevern reglene: Du må være frisk uten symptomer. Ta med egen yogamatte/liggeunderlag og et stort håndkle til å dekke over bolster/pute. Kom gjerne ferdig skiftet i løse og ledige klær. Anbefaler ull innerst til denne rolige timen :)

Velkommen til en helsebringende yogatime til vibrerende krystaller og gong!

Wence Bårdseng Yogasonen

Varm Hilsen fra Wenche ✨

Bindende påmelding

Påmelding avsluttet.