Fullbooket! YogaPåTur til Provence Frankrike

Dato/Tid
03/06/2022 - 10/06/2022
09:00

Lokale
Storgata 16


Yoga På Tur til Provence – Frankrike ☀️🌸
Alle rommene er nå fullbooket.
Vi inviterer til tur i vakre Provence tidlig sommer i samarbeid med Motivasjonsreiser.no og Kasbah Workshops Vi reiser 3-10 juni 2022 en uke fylt med god inspirasjon i vakre Cotignac.
Drømmer du om en rolig solfylt uke med egentid i vakre omgivelser?

Vandre blandet vinranker og oliventrær, nyte det vakre landskapet, praktisere yoga, fylle på med god energi, tid til deg selv og bare nyte livet ☀️🌸

Vi bor i et gammelt herskapshus, pusset opp til dagens standard, hvor vi skal nyte lange herlige dager, svømme i det deilige saltvannsbassenget, spise gode måltider rundt langbordet, vandre i hagen, ha gode samtaler og mye latter, eller bare trekke deg tilbake og nyte egentid, du bestemmer.

I yogapraksisen denne uken vil vi ha fokus på velgjørende klassisk yoga, pust og avspenning rundt bassenget før frokost og yin yoga på ettermiddagen før middag. Våren har gått over i sommer og naturen eksploderer i vakre farger. Vi skal nyte dette til fulle med et dypdykk i egen kropp og sinn med rolig yoga som balanserer hjertet senteret og emosjoner, slik at vi åpner opp for fri flyt og glede.

Wenche Bårdseng, vår yogalærer, er i tillegg til å være grunnlegger og daglig leder av Yogasonen, som hun grunnla i 2006, også yogalærer med svært bredt faglig grunnlag.
Undervisningen passer for alle selv om du er nybegynner .
På turene våre er alle velkommen, selvom du reiser alene.
Hos oss blir du en del av felleskapet.
Pris for oppholdet er Kr.15.800,- , som inkluderer alle måltider med drikke på huset, transport til/fra flyplassen i Nice og selvfølgelig alt av yogaundervisning.
Flybillett ordner du selv, men vi er selvfølgelig behjelpelige .
Vi gleder oss til å møte deg 🥰
Sikre deg plass ved å gå inn på: https:// Motivasjonsreiser.no