2 ledige plasser! YogaWeekend på RømskogSpa&Resort

Dato/Tid
14/10/2022 - 16/10/2022
15:00

Lokale
Rømskog Spa & Resort


Jeg ønsker igjen velkommen til en deilig YogaWeekend på Rømskog Spa&Resort. Et lite nyoppusset hotell langt inne i skogen, men bare 1,5 timer fra Oslo. Her kan du koble helt ut og bare være tilstedet her og nå! Et pusterom i hverdagen med helsebringende yoga og egentid, som skaper ny energi og glede. Kom alene eller sammen med venner, kollegaer eller partner. Du trenger ikke forkunnskaper i yoga.

Har du spørsmål angående helgen, så send en mail til baardseng@gmail.com

Vi starter helgen med en lang og rolig YinYoga&Gong-avspenning på fredagen før 4 retters middag, slik at du kan legge uka i fra deg og virkelig lande her i disse vakre omgivelser. Lørdag morgen fortsetter vi med klassisk yoga, pust og avspenning til vibrerende krystall-instrumenter og gonger før frokost og hvilende yin yoga igjen før middag. Søndag morgen som lørdag morgen, klassisk yoga ❤️  Yoga-klassene varer ca. 2 timer hver.

Ellers er det mye egentid og muligheter for turer i skogen, svømme i spa-anlegget eller en forfriskende dupp i Vortungen med vedfyrt badstue på bryggekanten 😊✨ I løpet av denne helgen bringer du kropp og sjel i hvilemodus, kjenner yogaens virkning på kropp, sinn og sjel med 4 lange yogaklasser over 3 dager. Vi spiser god mat med hyggelige mennesker og samtaler rundt bordet.

Om du ønsker Spa-behandlinger, så bestill dette i god tid før helgen her: booking@romskogspa.no

NB! Påmeldingen er bindende og betalingsvilkårene er:

Kr 2400,- innbetales ved påmelding og refunderes ikke. Restbeløpet betales ved utsjekk. Drikkevarer og Spa-behandlinger tilkommer og betales ved utsjekk.

Ved sykdom gjelder din private forsikring.

Om du melder avbud mindre enn 4 uker før arrangementet belastes du med faktura for hele oppholdet av hotellet, og må ta dette på egen forsikring. 

Helpensjon i dobbeltrom kr. 7900 pr.pers

Helpensjon i enkeltrom kr. 8500 pr.pers

Helpensjon inkluderer:

  • 4 Yogaklasser av ca 2 timers varighet
  • Rom
  • 4 retters middag fredag og lørdag (meld inn eventuelle allergier ved påmelding)
  • Frokost lørdag og søndag
  • Lunsj lørdag og søndag (meld ifra til meg om du heller vil ha lunsj fredagen ved ankomst)
  • Fri bruk av spa-avdelingen
  • Fri bruk av trimrom
  • Fri bruk av internett

Wence Bårdseng Yogasonen

Velkommen til helsebringende yoga i skogens ro 😊

Varm hilsen fra Wenche ✨

 

 

 

Bindende påmelding

Velkommen til en rogivende helg i skogen med egentid, yoga, god mat, turer og bad/badstu. Pust ut....Ved påmelding betales depositum:

kr 2 400,00