EVENTS

Wenche Bårdseng Yogasonen. Yogaevents.

Yogasonen tilbyr utvalgte fredager 2 timers rolig yin Yoga&Gong-avspenning i Storgata 16 Lillestrøm.

YogaPåTur 2022 går til Provence

Vi inviterer til tur i vakre Provence tidlig sommer i samarbeid med Motivasjonsreiser.no og Kasbah Workshops Vi reiser 3-10 juni 2022 en uke fylt med god inspirasjon i vakre Cotignac.

Drømmer du om en rolig solfylt uke med egentid i vakre omgivelser? Vandre blandet vinranker og oliventrær, nyte det vakre landskapet, praktisere yoga, fylle på med god energi, tid til deg selv og bare nyte livet ☀️ Mer informasjon finner du i arrangementet.

Yoga Weekends på Rømskog Spa&Resort. En stille oase i skogen ved vannet. Her praktiserer vi YinYoga på ettermiddagen og klassisk yoga om morgenen til vibrerende klangboller og gonger. Til høsten blir det vårt 6 år her – 14-16 oktober 2022.

Påmeldingen er åpen og du finner mer informasjon i arrangementet. Velkommen til en helsebringende weekend for refleksjon og påfyll av energi.

Kunst&YogaNitja senteret for samtidskunst i Lillestrøm. Utvalgte torsdager kl 09.00-11.00  i kunstsalen med mulighet for et besøk i kafeen etter timen. Dette blir en magisk start på dagen!

Foto av Nitja: Istvan Virag

Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker: baardseng@gmail.com