Samarbeidspartnere

Yogasonen i Lillestrøm samarbeider med erfarne aktører slik at vi kan tilby en helhetlig opplevelse til de som ønsker det, enten man trenger utstyr eller ønsker akupunktur og energetisk massasje. 

Klinikk Aurora

Akupunktør Annette Søderstrøm driver Klinikk Aurora. Hun har praktisert akupunktur siden 1999 og gir behandlinger i akupunktur og soneterapi på Aurskog senter. Annette vil fra høsten av tilby behandlinger på tirsdager i Bjørnsonsgate 32, Lillestrøm.

Annette Søderstrøm er av og til med på fredagsyogaklassene med gong-avspenning og noen helgekurs utover høsten. Hun er en særdeles dyktig og intuitiv behandler, som har sin utdanning fra den gamle skolen – hvor de jobber utifra de eldste tekstene Neijing (avhandlingen om det indre).

I disse tekstene er det skrevet at på de vidunderlige kanalene ligger det punkter som har et navn. Når hun masserer punktene og sier navnet, vil vibrasjonen av lyden forsterke virkningen. Ved å kjenne pulsen din kan hun finne de punktene for deg, og energien vil begynne å røre seg.

Kombinert med yoga og gong vil dette ha en helbredende virkning. Under hennes deltagelse i timen, vil du få en dypere individuell behandling i løpet av timen, enn i en vanlig yogaklasse.

Namasteyoga.no

Dette er en nettbutikk som drives av Andrea Altier. Hos Namasteyoga.no finner du yogamatter, annet yogautstyr og noe yogaklær. Som kunde hos Yogasonen kan du handle her med rabattkode Yogasonen2018. Koden legger du inn når du gjennomfører betaling i nettbutikken. Se også blog.namasteyoga.no.