Rolig Yoga & Gong-avspenning. Åpent Nivå

Dato:
13/4/2023
-
15/6/2023
Tid:
12:00 - 13:45

Passer for alle som ønsker ro og hvile. Nybegynnervennlig.

Meld deg på
Tre personer som står i yoga-positur foran flere gonger
Ledes av:
Wenche Bårdseng
Yogalærer, Yogasonen

Velkommen til myk og rolig yoga på dagtid, passer for alle som ønsker ro og hvile. Nybegynnervennlig. Oppstart torsdag 13. april 2023 kl 12.00 – 13.45

Spørsmål sendes til:  baardseng@gmail.com

Her får du muligheten til å trekke oppmerksomheten innover og få god kontakt med egen kropp og pust. Vi har fokus på bevisst bruk av pust gjennom hele timen, som bringer kroppen tilbake i balanse.

Kurset passer godt for deg som ønsker å sette ned tempoet, få god kontakt med kroppen her og nå, men også til deg som er sliten og utbrent eller trenger restitusjon etter sykdom.

Vi vil gjøre øvelser som styrker muskler og ledd, og får opp temperaturen samt får igang sirkulasjonen i flytsekvenser. Før vi fortsetter inn i yin-stillinger for dypere kontakt i muskulatur og bindevev. Disse stillingene holdes over noen minutter, med oppmerksomhet på pust og rom for refleksjon og indre stillhet. Vi avslutter timen med pust og gong-avspenning.

Gongens og krystall-instrumentenes toner og vibrasjoner treffer kroppen, forplanter seg rundt og ned til cellenivå. En deilig avspenning og restitusjon for kropp og sjel :)

Noe mer informasjon om mine yogaformer og gong på forsiden under kurstyper.

Påmeldingen er bindende og faktura betales før kursstart! Les trivsel og vilkår.

Start; Torsdag 13. april 2023

Slutt: Torsdag 15. juni

Undervisningsfri uke 20

Pris: kr 2800

Sted: Storgata 16, Lillestrøm i Pilates zone`lokaler

Wence Bårdseng Yogasonen

Varm hilsen fra Wenche