Gong Lydbad

Yoga, pusteøvelser og meditasjon til gongens vibrasjoner.

Kvinne som sitter på knærne med myke slegger mot to store gonger.

Velkommen til Yoga og Gong-avspenning;

Yoga med gong-avspenning vil inneholde rolig yoga og pusteøvelser samt meditasjon for å forberede kroppen til gongens vibrasjoner. Yoga gir deg muligheten til å få god kontakt og tilstedeværelse i din egen kropp, pust og sinn.  I yoga sammenheng er klangene fra krystall instrumentene og gongene med på å forsterke virkningen av yogapraksisen, og legger til rette for en meditativ tilstand i kroppen.

Pusten er et bindeledd mellom kropp og sinn. Vi jobber mye med pust for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på matta og legge dagen til side. Vi øker temperaturen med myke yoga-stillinger i flytsekvenser, som fortsetter inn i det stille yin. Yin-stillingene holdes over noen minutter og forlenger muskulatur og bindevev, som igjen øker flyten av oksygen og energi. Yoga hjelper oss å finne tilbake til vår kraft og skaper en bedre balanse mellom kropp, hjerte og hodet. Denne økten inviterer til refleksjon og indre stillhet. Timen avsluttes med en vibrerende gong-avspenning som bringer kroppen inn i en dypere avspent tilstand og restitusjon.

Pulserende bevegelser og lyd er naturlig for kroppen og har en meditativ effekt. Cellene våre utvides og fylles med næring gjennom praktisering av yoga. Gongens vibrasjoner og pulsering forsterker denne effekten. Lydene og vibrasjonene stilner sinnets aktivitet og kan lindre smerter. Kroppen får en pause til å motta andre impulser.

Gongens vibrasjoner og frekvenser er kraftfulle og treffer kroppen, forplanter seg rundt i kroppen helt ned til cellenivå, og kan løse opp fysiske, følelsemessige og mentale blokkeringer. Gongen bringer deg til en dypere avspenning. Virkningene kan oppleves forskjellig fra gang til gang utifra dagsformen og hvor du er i livet akkurat nå.

Yoga, pust, akupressur og gongens frekvenser – alt handler om energier og om å få økt sirkulasjon og flyt i kroppens energibaner, tankestrøm, pusten og indre organer. Kroppen restitueres, fornyes og styrkes. Dette har en positiv virkning på hele menneskets helse og gir klarhet, innsikt og indre ro.

I vår høyteknologiske verden er det mye fokus på produktivitet, effektivitet og høyt tempo. Det skal være aktivitet, fart og prestasjoner hele tiden. For å få næring til dette trenger vi å stoppe opp å puste, bevege oss langsomt for å hindre stresset i å sette seg fast i kroppen. Gongens vibrasjoner forsterker virkningene av yogapraksisen og du vil oppleve en sterkere tilstedeværelse i din egen kropp og sinn. Finne tilbake til din indre kraft, kreativitet og hva som er viktig for deg i ditt liv ❤️

Velkommen til helsebringende yoga med oppfølging og utvikling hos yogasonen.