Trivselsregler & Betalingsvilkår

Våre trivselsregler

Det er viktig at vi tar hensyn til hverandre for at alle skal trives sammen. Vær oppmerksom på at noen ønsker ro før yogatimen starter slik at de kan forberede seg på å praktisere yoga med å vende oppmerksomheten innover etter det som kanskje har vært en hektisk dag.

Rent praktisk betyr dette:

• Dørene åpnes ca.15 min. før timen starter fordi det ofte er en yogatime som avsluttes 15 minutter før den neste starter
• At man skal komme til timen litt før slik at man er klar når den starter
• Yttertøy og vesker legges i garderoben – minst mulig ting i salen
• Mobiler skal slås av eller ha lyd og vibrasjon avslått.
• At du bruker lite eller ingen parfyme av hensyn til allergikere
• Dersom du må gå før timen avsluttes, må det skje stille og rolig før avspenningen

Vi anbefaler at du har med egen yogamatte og du har med et håndkle til å dekke over bolstre/puter. Vi har yogamatter til utlån. Det er mulig å kjøpe yogamatter.

Du må være frisk uten symptomer og med rene hender!

Yogasonen har ikke ansvar for eventuelle skader du måtte pådra deg på kurset.

Vennligst merk at vår yogapraksis ikke har noen religiøse over- eller undertoner.

Yoga er blant annet en metode for å skape balanse i kropp og sinn. Vi har fokus på helse, mental helse og velvære – hele menneskets helse. Ved å jobbe tålmodig med kroppen; Pust, avspenning og meditasjon, det å være i øyeblikket. Målet er å oppnå en indre ro og fred i deg selv.

Sist, men ikke minst: Du har selv ansvar for din kropp og ditt sinn.

Betalingsvilkår:

Kurset eller eventet du skal delta på må være betalt i sin helhet før kursstart.

Dersom du allikevel ønsker å melde deg av et kurs, må dette skje minst 14 dager før kurset starter. Melder du deg av kurset innen denne 14 dagersfristen, refunderes kursavgift minus 500,- i avmeldingsgebyr.

Kursavgift refunderes ikke om kurset er i gang eller dersom avmeldingen kommer senere enn 14 dager før kurset starter. Må du avslutte kurset på grunn av sykdom refunderes resterende beløp minus 500,- i administrasjonsgebyr dersom gyldig legeerklæring fremvises.

Force majeure, om myndighetene pålegger yogastudio å stenge pga strenge smittevern, tilbakebetales ikke kursavgiften i sin helhet. Kurset vil fortsette på Zoom/Video.

Events flyttes til ny dato ved en eventuell krav om stengning pga pandemier og liknende. Vi forsøker å løse dette på best mulig måte for alle parter.

God Yoga :)