Samarbeidspartnere

Yogasonen i Lillestrøm samarbeider med erfarne aktører slik at vi kan tilby en helhetlig opplevelse til de som ønsker det, enten man trenger utstyr eller ønsker akupunktur. Vi tilbyr Yogareiser samt YogaWeekends på RømskogSpa og Workshops med Gongbad. Yogi High tilbyr gode og litt annerledes yogamatter, ved kjøp redder du samtidig 1 mål regnskog :)

Klinikk Aurora

Akupunktør Annette Søderstrøm driver Klinikk Aurora. Hun har praktisert akupunktur siden 1999 og gir behandlinger i akupunktur og soneterapi på Aurskog senter. Annette vil fra høsten av tilby behandlinger på tirsdager i Bjørnsonsgate 32, Lillestrøm.

Annette Søderstrøm er av og til med på fredagsyogaklassene med gong-avspenning og noen helgekurs utover høsten. Hun er en særdeles dyktig og intuitiv behandler, som har sin utdanning fra den gamle skolen – hvor de jobber utifra de eldste tekstene Neijing (avhandlingen om det indre).

I disse tekstene er det skrevet at på de vidunderlige kanalene ligger det punkter som har et navn. Når hun masserer punktene og sier navnet, vil vibrasjonen av lyden forsterke virkningen. Ved å kjenne pulsen din kan hun finne de punktene for deg, og energien vil begynne å røre seg.

Kombinert med yoga og gong vil dette ha en helbredende virkning. Under hennes deltagelse i timen, vil du få en dypere individuell behandling i løpet av timen, enn i en vanlig yogaklasse.

Yogi High

Redd regnskogen og støtt en god sak når du kjøper deg en ny yogamatte! Vakre Design Yogamatter eller enklere yogamatter med godt grep, som ved kjøp redder et mål regnskog. Ved bestilling bruk kode YOGASONEN og yogamatta blir levert i studio, Storgata 16. Sjekk ut matter og bestilling her:           https://yogihigh.no 

 

Kashba Workshops  

I samarbeid med reiseleder og Marokko-kjenner Jorunn Mathisen tilbyr vi Yogareiser til eksotiske   Marrakech. Vi bor i den vakre rijaden Dar Karma helt for oss selv med yoga på taket med påfølgende frokost. Guidede turer i Marrakech og hvile og stillhet i rijaden.

Kashba Workshops er grunnlagt av Jorunn Mathisen. Jorunn er utdannet friskvernsrådgiver. En friskvernsrådgiver har som oppgave å finne “friskfaktorene” i livet. Hva gjør oss friske, hva gjør et miljø friskt? Hun begynte selv med yoga for ca 3 år siden og har ikke angret en dag. Jorunn jobber som daglig leder innen rusomsorgen i Oslo. Kasbha Workshops er hennes store lidenskap utenom vanlig jobb.

Soul Journey Qi Gong Picaflor Life Energy                                                                                      

Maria Løken er Sertifisert Instruktør i Medicinsk Qi Gong ifølge Biyunmetoden.                               Grunder av Soul Journey Qi Gong og sjaman

Bjørn Løken er musiker, lærer og assisterende professor på Norges Musikkhøgskole, sertifisert lærer i Kundaliniyoga og sjaman.

Du finner mer informasjon om Maria og Bjørn her; http://picaflorlifeenergy.simplero.com