YinYogaSpa & Lydbad i vårens energi 🌱

Dato:
19/4/2024
-
19/4/2024
Tid:
16.30-18.30

Vi avslutter uka med en hvilende yinyoga med eteriske oljer og lydbad. Nybegynnervennlig🌸

Meld deg på
3 personer som ligger i avslappende positur, yoga-lærer holder hendene bak nakken på den ene av de
Ledes av:
Wenche Bårdseng
Yogalærer, Yogasonen

Velkommen til Hvilende YinYogaSpa&Gong-avspenning 19. april 2024 kl 16.30 til 18.30 i vårens energier.

Tre-elementet er vårens energi og tiden hvor naturen våkner til liv etter vinterens dvale og eksploderer i farger. Yinyoga om våren er i yogisk vitenskap den tiden på året hvor vi kan så nye frø og skape dype og varige forandringer i kropp, sinn og sjel. Vi gir slipp på det som ikke lenger nærer oss og gir rom for det som virkelig har verdi i livet. Vi hjelper kroppen med å rense ut avfallsstoffer og frigjør spenninger og blokkeringer og kan utvikle oss i takt med naturens herlige vår-energi 🌱

En fri og dyp pust nærer vår livskraft (QI/Prana) og motsatt vil en overfladisk pust blokkere livskraften (QI/Prana) og skape ubalanser i kroppen. Vi har oppmerksomhet på bevisst bruk av pust under praksisen og hvordan kroppen puster i hver stilling. Vi praktiserer en egenmassasje med rene eteriske oljer før avsluttende dybdeavspenning.

Dette er en nybegynnervennlig time. Passer nye og erfarne :)

Vi avslutter uka med 2 timer rolig yoga og hviler oss sterkere til vibrasjonene av krystallbolle-instrumenter og gonger.

NB! Påmeldingen er bindende og faktura på kr 450 må betales ved påmelding, og plassen er reservert til deg til denne aktuelle timen. Timen er ikke refunderbar.

Velkommen til helsebringende yoga til vibrerende krystaller og gong!

Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke stress og blokkeringer i kropp og sinn.

Vi har oppmerksomhet på pusten for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på yogamatta. Vi fortsetter med myke yogastillinger i flytsekvenser, og lander i yinstillinger, som tøyer ut og forlenger muskulatur, bindevev og reduserer smerter og spenninger. Stagnerte energier begynner igjen å strømme fritt og skaper bevegelse i kropp og sinn. Vi gjør en liten egenmassasje med rene eteriske oljer før gong-avspenning, som skaper en deilig aroma og støtter kroppen med sine naturlige virkestoffer.

I yoga sammenheng er klangene fra krystall instrumentene og gongene med på å forsterke virkningen av yogapraksisen, og legger til rette for en meditativ tilstand i kroppen.

Du finner mer informasjon under kurstyper på forside. Les trivsel og vilkår :)

Sted: Storgata 16 i Pilates zone`s lokaler.

Hjertesmelter ❤️

Wence Bårdseng Yogasonen
Varm Hilsen fra Wenche 🌺