Fredagsyoga Yin Yoga & Gong-avspenning

Dato:
14/4/2023
-
14/4/2023
Tid:
16:00 - 18:00

Vi avslutter uken med en hvilende yinyoga med eteriske oljer og lydbad. Nybegynnervennlig

Meld deg på
3 personer som ligger i avslappende positur, yoga-lærer holder hendene bak nakken på den ene av de
Ledes av:
Wenche Bårdseng
Yogalærer, Yogasonen

Velkommen til Hvilende YinYoga&Gong-avspenning 14. april 2023 kl 16.00 til 18.00 i vårens energier. Naturen våkner sakte med sikkert etter vinterdvalen og energien i naturen endrer seg. Det sort/hvite vinterlandskapet får igjen tilbake sin fargeprakt. Hvordan påvirker våren deg, din kropp og ditt sinn?

Dette er en nybegynnervennlig time. Passer nye og erfarne :) Vi avslutter uka med 2 timer rolig yoga og hviler oss sterkere til vibrasjonene av krystallbolle-innstrumenter og gonger.

Velkommen til helsebringende yoga til vibrerende krystaller og gong!

Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke stress og blokkeringer i kropp og sinn.

Vi har oppmerksomhet på pusten for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på yogamatta. Vi fortsetter med myke yogastillinger i flytsekvenser, og lander i yinstillinger, som tøyer ut og forlenger muskulatur, bindevev og reduserer smerter og spenninger. Stagnerte energier begynner igjen å strømme fritt og skaper bevegelse i kropp og sinn. Vi gjør en liten egenmassasje med rene eteriske oljer før gong-avspenning, som skaper en deilig aroma og støtter kroppen med sine naturlige virkestoffer.

I yoga sammenheng er klangene fra krystall instrumentene og gongene med på å forsterke virkningen av yogapraksisen, og legger til rette for en meditativ tilstand i kroppen.

Du finner mer informasjon under kurstyper på forside. Les trivsel og vilkår :)

NB! Påmeldingen er bindende og faktura på kr 450 må betales ved påmelding, og plassen er reservert til deg til denne aktuelle timen. Timen er ikke refunderbar.

Sted: Storgata 16 i Pilates zone`s lokaler.

Hjertesmelter ❤️

Wence Bårdseng Yogasonen
Varm Hilsen fra Wenche