Myk yoga, meditasjon, egen-refleksjon og Lydbad Nybegynnervennlig 🌸

Dato:
9/3/2024
-
9/3/2024
Tid:
12.00 - 15.00

Myk Yoga, meditasjon med egen-refleksjon og lydbad. Nybegynnervennlig 🌸

Meld deg på
Kvinne i grønn hage i yoga-positur.
Ledes av:
Wenche Bårdseng
Yogalærer, Yogasonen
Marit Sofienlund Almquist
NLP coach og mental trener

Vi ønsker tidlig vår velkommen hvor jeg, Wenche, leder deg gjennom en rolig yogatime, pusteøvelser og lydbad med en touch av eteriske oljer 🌺

Lørdag 9. mars kl 12.00-15.00

Med meg denne lørdagen er Marit Sofienlund Almquist. Et nytt og spennende samarbeid denne våren😊

Marit er sertifisert NLP coach og har flere års fartstid som mental trener. Hun har fordypet seg i meditasjon og har skrevet boken "Våken?" med gamle visdomshistorier, mentale historier og konkrete mentale verktøy. Denne lørdagen vil Marit lede oss gjennom en av sine egenskrevne meditasjoner og la deg synke inn i egen visdom samtidig som du får perspektiver og verktøy som du kan ta med deg videre inn i din hverdag.

Marit stiller også med spørsmål til egenrefleksjon og øvelse for mental trening og innsikt. Vi legger inn en pause med te og frukt 😊

Du kan bli bedre kjent med Marit her: www.gledessprederne.no

Etter en lang vinter hvor naturen er i dvale, våkner den nå sakte med sikkert opp med ny kraft og energi. Tre-elementet er vårens energi som symboliserer ekspansjon og kraften til vekst og fornyelse. Nye frø spirer og utfolder seg til vakre blomster. Vi kan følge naturen og selv blomstre ved å bevege oss fremover i nye retninger.

Yoga og meditasjon er en god praksis for å oppdage veien videre. Lytte til vårt indre, lengsler og drømmer kan spire å gro og en dag bli en realitet i livet.

Vi praktiserer en rolig yogatime med bevisst bruk av pust, som inviterer til refleksjon og glede. Smil deg glad og fokuser på intensjon og nye mål som bringer deg videre. Vibrasjonene fra krystall instrumenter og gong forsterker virkningen av yoga, og legger tilrette for en meditativ tilstand. Kropp og sinn heles, renses og fornyes.

Pusten er det mest kraftfulle verktøyet for å motvirke stress. Vi arbeider mye med pusten for å roe ned kroppen og sinnet, slik at du kan lande godt på yogamatta. Vi fortsetter med myke yogastillinger i flytsekvenser, og lander i yinstillinger, som tøyer ut og forlenger muskulatur, bindevev og reduserer smerter og spenninger. Stagnerte energier begynner igjen å strømme fritt og skaper bevegelsesfrihet i kropp og sinn.

Investering: kr 600,-

Merk! Påmeldingen er bindende og faktura sendes ved påmelding på egen mail. Kursavgiften refunderes ikke.

Velkommen til en hyggelig og helsebringende stund på yogamatta med oss🧘🧘

Glad hilsen fra Wenche og Marit

Vibrasjonene fra krystaller og gong inviterer kropp og sinn i en dypere meditativ tilstand